Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya selim açılmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu hâlet arama edilmelidir. 

Yangın bapları kullanım yerına bakılırsa, rengine bakarak evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya düz kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte Yangın Kapısı edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Binanın dâhilinden aşağıya haklı inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın yangın kapısı merdivenleridir.

Ivedili bir durumda hem yangın hem bile ivedili çıkış bapsı midein manzum olarak hizmet ve engellerin yoklama edilmesini ve bapların kendilerinde hasar olup olmadığını belirleyen testleri yapılmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni kapılarında çkızılışan bir itme yangın kapısı çubuğu bulunmalıdır. Yangın kapısında conta, ara ve menteşeler muayene edilmelidir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak nitelikte olması az önce bile bahsettiğimiz kadar ürkü halindeki insanoğluın dâhileride bir şey unutma veya birini tahlis lakinçlı bâtıneriye duhul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı ciğerin bağırsakerideki hareketliların kurtarılması top meraklı ekiplere bırakılması müstelzim bir teamültir.

Report this wiki page